Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord

Over de KWH-i-Opener

Prijsvraag voor innovatie
De KWH-i-Opener is een prijsvraag die draait om innovaties in de corporatiesector. Deze prijsvraag is in 2010 voor het eerst in het leven geroepen rondom het KWH-Jubileumcongres. Met de KWH-i-Opener willen we de spotlights zetten op innovaties in de corporatiesector. Het gaat hierbij om verrassende en/of innovatieve ideeën of projecten die gericht zijn op het effectief verbeteren van de primaire processen van woningcorporaties (verhuren, onderhouden, bouwen en (her)ontwikkelen/verkopen). De projecten dragen bij aan de oplossing van een probleem en komen (in)direct ten goede van de bewoner.


Spotlights aan!
Woningcorporaties innoveren volop. Alleen is dit niet altijd zichtbaar voor de buitenwereld. Met de KWH-i-Opener brengen we daar verandering in. Wij zetten de spotlights op innovatie projecten die (in)direct bijdragen aan de klantgerichtheid van de corporatie. Met de KWH-i-Opener willen we de innovaties in de corporatiesector zichtbaar maken. Daarnaast willen we corporaties elkaar laten inspireren met hun innovaties.

Verbreding prijsvraag richting commerciele verhuurders
Wist u dat de KWH-i-Opener zich vanaf deze editie ook verbreedt tot buiten de corporatiesector? Juist in een tijd waarin het voor de woningsector belangrijk is om zaken slimmer of anders te doen, is het belangrijk om innovaties te stimuleren. Om onderscheidend te zijn van anderen en daarmee meerwaarde te creëren. Daarom heeft de jury besloten om verder te kijken dan alleen de sector. Dus bent u een commerciele verhuurder met een innovatief, klantgericht project? Meld dit dan zeker aan voor de KWH-i-Opener!

Betrokken partijen kwh-i-opener